Curatare covoare, mochete, canapele, etc

Serviciu specializat de curatare covoare, mochete, canapele, tapiterii, etc.

Curatarea covoarelor, mochetelor, canapelelor, tapiteriilor este necesara in cazurile cand aspiratorul obisnuit nu-si mai poate face treaba, adica atunci cand murdaria este adanc intrata in tesatura. Mizeria si praful cumulate tocesc firele de tesatura, reducand durata de viata a acestora. Ca urmare, rezulta dezvolatarea acarienilor si a bacteriilor daunatoare sanatatii. Producatorii de covoare si mochete recomanda ca produsele lor sa fie curatate o data pe an, pentru a avea o viata cat mai lunga. Pentru curatarea eficienta a mochetelor aplicate se foloseste monodiscul. Acest aparat improasca apa in amestec cu  solutia de curatare printr-o perie care se invarte cu aproximativ 1200 de rotatii pe minut, iar in urma se intervine cu un aspirator pentru suprafete umede, uscarea se produce in maxim 2-4ore.
Curatarea canapelelor precum si a saltelelor se face prin metoda injectie-extractie. Solutiile utilizate nu ataca tesatura, nu implica nici un risc de toxicitate sau alergii si indeparteaza praful lasand in urma un aer placut. Utilajele folosite au capacitate de absorbtie rapida , iar suprafele pot fi folosite dupa aproximativ 2-3 ore.

Avantajele sunt multiple:

  • curatarea se face pana la radacina fibrei;
  • nu raman solutii in covor/mocheta/canapea;
  • firele covorului raman intregi si astfel durata de utilizare se prelungeste cu 10-15%;
  • timpul de uscare este minim.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.